Miksi valita erikoisauto?

Tuntuuko sinusta, että liikenteestä löytyy turhan monta Honda Civiciä ja haluaisit erottua katukuvasta eduksesi? Tällä sivustolla kerromme kaiken tarvittavan erikoisautoista. Aiheina toimivat muun muassa erikoismallit, joita ei vielä löydy suomesta, ajoneuvojen erikoisvarusteet, kuinka autolainat astuvat kuvioihin sekä kaikki muu aiheeseen liittyvä. Onko unelmasi istahtaa urheiluauton rattiin? Tällä sivustolla autamme sinua tekemään unelmistasi totta.   

Mikä on erikoisauto?

Suosituimpia erikoisautoja ovat paljon leffoissakin ruutuaikaa saavat Ferrari, Lamborghini, Maserati sekä Bentley. Suomessa nämä autot eivät ole kovinkaan helposti ostettavissa, vaan niiden hankkimiseen on käytettävänä apuna maahantuojia. Maahantuojan valinta ei välttämättä ole se helpoin tehtävä, sillä toimittajan täytyy olla 100% luotettava.

Erikoisauton ostoa suunniteltaessa, tulee jokaisen ottaa huomioon, että silloin puhutaan suurista raha taikka lainasummista. Kukaan tuskin haluaa antaa rahojaan epäluotettavalle maahantuojalle, saati sitten käyttää niitä rikkinäiseen autoon.  

Erikoisauton vuokraaminen?

Joissakin tilanteissa kysymykseen ei kuitenkaan tule omistussuhde, vaan auto halutaan vuokrata kokemuksen saamiseksi. Tällöin kannattaa tutustua netistä löytyviin autovuokraamoihin. Suomesta löytyy myös erillisiä vuokraamoita, jotka ovat keskittyneet pelkästään luksusautojen vuokraamiseen. Tämän lisäksi verkosta on mahdollista löytää yksityishenkilöitä, jotka vuokraavat omaa erikoisautoansa muille.

Erikoisautoa vuokrattaessa kannattaa ennen kaikkea kiinnittää huomio, millaisessa kunnossa ajoneuvo on sitä noudettaessa. Lisäksi sen vuokra-ajan vakuutukseen, omavastuuseen ja muihin perusasioihin on hyvä kiinnittää erityisen paljon huomiota. Tämä siksi, että erikoisauton huoltaminen on huomattavasti hintavampaa, niihin kuuluvia osia joudutaan tilaamaan eri puolilta maailmaa, eikä asianosaavia huoltomiehiä löydy ihan jokaiselta korjaamolta.

 

31 Oct 2018